Site icon ІНВЕСТОР-ЮА

Як захистити своїх бабусь та дідусів від коронавірусу?

Найкращий спосіб захистити своїх бабусь та дідусів від коронавірусу це змусити залишатись їх вдома.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: За статистикою, найбільший відсоток смертності у групі старших людей. Відтак, через коронавірус помирає кожен десятий заражений, якщо йому понад 70 років. У цій групі смертність становить 11%. При чому 60% померлих – чоловіки, 40% – жінки.

Як змусити старших людей піти на карантин?

Ось чотири порад щодо розмови, аби бабусі та дідусі не відчували себе ізольованими та відчуженими:

Просто сказати батькам піти на карантин та самоізолюватися, ймовірно, не вдасться. Натомість спробуйте зробити це розмовою, де разом ви вирішите, як це буде працювати, в який момент вони повинні ізолюватися, які ваші основні проблеми та як ви будете спілкуватися під час спалаху захворювання у вашому районі.

Це може бути важко бути тим, хто каже батькам, що їм потрібно обмежити особисте спілкування та зустрічі з вами та рештою людей для їх власної безпеки. Однак, коли ваші батьки продовжують старіти, можливо, вам доведеться вести подібні складні розмови частіше, ніж вам хотілося б.

У ці складні часи відеочат – це очевидне рішення, щоб залишатися з батьками на зв’язку. Є безліч варіантів – Skype, FaceTime, Facebook, Teledram, Google Duo Video тощо – так ви можете зможете залишатися на карантині та не втрачати зв’язок зі старшими ленами сім’ї.

Можливо, ви обідаєте чи вечеряєте з бабусями та дідусями щонеділі тощо. Це ще й час, коли ваші батьки зазвичай приймають внуків і дають вам та вашому партнерові так потрібну перерву.

Натомість карантинування бабусь і дідусів, звичайно, порушить цей нормальний ритм і, можливо, посилить їх почуття замкнутості. Тому спробуйте дотримуватись цієї сімейної традиції. Ви можете влаштувати спільне вечерю за допомогою телефону чи відеочату – це краще, ніж просто бути на відстані і сумувати один за одним.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Вчені дізналися, чому люди масово скуповують туалетний папір

Exit mobile version