Site icon ІНВЕСТОР-ЮА

Хто з відомих українських політиків вже встиг проголосувати

По всій Україні, окрім окупованих територій Донбасу та Криму, 25 жовтня відбуваються місцеві вибори. Українці обирають депутатів сільських, селищних і міських рад, а також сільських, селищних і міських голів.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Глава держави проголосував у Києві з дружиною Оленою. Також, Володимир Зеленський взяв участь у всеукраїнському опитуванні, а також кілька хвилин поспілкувався з журналістами. Президент привітав усіх з виборами, а також пообіцяв відзвітуватися за гроші, витрачені на опитування.

Глава уряду проголосував з самого ранку у Львові. Денис Шмигаль з’явився на дільниці у захисній масці, перед голосуванням йому виміряли температуру.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков проголосував у Києві. Спікер не взяв участі у всеукраїнському опитуванні, зазначивши, що не буде шукати інтерв’юерів, бо має достатньо роботи.

Мер Києва Віталій Кличко захворів на коронавірус. Результат тесту очільник міста отримав напередодні дня голосування. Отож зараз мер – на самоізоляції і участі в голосуванні не братиме.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: За кого українці будуть голосувати на виборах – політолог

Exit mobile version