Site icon ІНВЕСТОР-ЮА

Ми зібрали команду простих та вільних від політики людей – Віталій Герман

Сьогодні у Рівному відбулася  конференція Рівненської міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського”. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: На конференції було офіційно висунуто кандидата в мери від Рівненської міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського”. Ним став нині заступник міського голови Віталій Герман, який раніше приєднався до команди цієї політичної сили в місті.

Кандидат у мери заявив, що у розбудові та розвитку міста потрібен комплексний підхід, а найціннішими є люди.

Коментар: “Я вважаю, Рівне має величезний потенціал, який потрібно використовувати на користь людей. Люди – найцінніші й найважливіші. Тому моя основна задача як наступного міського голови – зробити усе можливе, щоб покращити рівень життя простих рівнян”, – наголосив Герман.

Політик розповів, що має чітку стратегію розвитку міста. Її було сформовано з допомогою 300 рівнян, які розповіли, що їх найбільше турбує та чого не вистачає. 

Серед найбільших турбот, які висловили жителі Рівного, Герман назвав:

На основі опитування було також складено програму Рівненської міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського”, яку на сьогоднішньому заході було одноголосно затверджено.

Також у ході конференції відбулося:

Наприкінці голова Рівненської міської організації політичної партії “Перемога Пальчевського” Іван Шевчук подякував делегатам за активну участь у роботі конференції та побажав усім перемоги.

Коментар: “Вважаю, висловлю загальну думку, що конференція пройшла у діловій і конструктивній обстановці, на належному організаційному рівні. Ми з вами прийняли важливі рішення щодо участі у виборчій кампанії.

Хочу наголосити, що політична партія “Перемога Пальчевського” не просто учасник виборчого процесу, ми йдемо на вибори за перемогою й отримаємо її”, – наголосив він.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: В Україні офіційно стартувала реєстрація кандидатів на місцеві вибори

Exit mobile version