Андрій Пальчевський обурений підтримкою парламентом непрофесійних міністрів

Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський вважає неправильним перекладання всієї відповідальності за ситуацію в сфері охорони здоров’я на міністра Максима Степанова, оскільки його попередники не провели належну підготовку до пандемії коронавірусу. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112, коментуючи збір підписів за відставку Міністра охорони здоров’я України.

«Степанов у нас міністр охорони здоров’я номер три. До нього було ще два міністри охорони здоров’я, яких ставила рада. Вони що, не розуміли, коли ставили міністра №1, що вона не готова? Адже вона абсолютно була не готова. Її використали і викинули. Далі заходить інший. Він теж не готовий. Використали і викинули. Хто це робить? Це робить головний ідеолог нашої медицини, аж цілий фельдшер Михайло Радуцький – депутат від «зеленої хвилі». Зараз, коли вони збирають підписи за відставку Степанова, це буде неправильно за все дати йому. Адже найголовніше – це була підготовка до коронавірус. І у нас було 3-4 місяці часу на підготовку до пандемії іншими людьми, а в цей час Степанов працював десь в Одесі. Але депутати то були ті ж. Вони ж не приймали необхідних законів, а зараз у всьому винен Степанов», – сказав Андрій Пальчевський.

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» впевнений, що команда президента повинна нести відповідальність за професійний рівень обраних парламентом міністрів.

«Банкова повинна була сказати своє слово про те, де стратегічні запаси (ред. – медичних масок), чому депутатський корпус так пізно зреагував, і чому такі слабкі міністри проводяться парламентом. Хто буде нести відповідальність? Перша особа», – заявив Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *