Дудь, Оксимирон, Парфьонов: хто з російських зірок прийшов на мітинг в Москві

Москву і Санкт-Петербург 10 серпня знову охопили масштабні акції протестів, участь в яких взяли російські знаменитості. Про це розповідає Інвестор-ЮА.

Так, на мітинг прибув відомий репер Оксимирон (Oxxxymiron), який відмовився від коментарів журналістам, але продемонстрував усім напис на футболці: “Свободу Єгору Жукову”.

Крім того, на акції був помічений репер Fаce. Він прийшов на протести з явним наміром приєднатися до демонстрантів.

Також до людей приєднався популярний журналіст і відеоблогер Юрій Дудь, загорнувшись в російський прапор.

Також на акції “Повернемо собі право на вибори” були помічені: журналіст Леонід Парфьонов, блогери Данила Поперечний, Ельдар Джарахов, гурт “Кровосток” та письменниця Людмила Улицька.

“Я завжди приходжу на акції, коли в мене є можливість, я стояла з Нємцовим поруч в 12-му році та говорила, що майбутній президент десь тут, в натовпі. А тепер я кажу, що майбутній президент зараз в камері”, – сказала письменниця кореспондентові “Відкритих медіа”.

Нещодавно британські винищувачі перехопили російські літаки

Тим часом, влада організувала в московському парку Горького фестиваль Meat & Beat, з надією підкупити виступом Єгора Крида. Але щось пішло не так. На Крида майже ніхто не прийшов

Тим часом, актриса Comedy Woman Катерина Варнава відмовилася вести фестиваль Meat & Beat, який проходить в Парку Горького в Москві 10 і 11 серпня.

“Для тих, хто засумнівався, що робити 10 серпня, і моя персона стала цим сумнівам чомусь причиною – уточню, що в цю суботу захід у Парку Горького ведуться не мною”, – написала вона в Instagram.

Читайте також: Пробито чергове дно: рейтинг Путіна показав історичний мінімум

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *