Україна потрапила в ТОП-5 країн з дешевим мобільним інтернетом

Україна з середньою вартістю за гігабайт мобільного інтернету 0,46 долара посідає п’яте місце у світі по дешевизні такого інтернету.

Деталі: Про це сказано в дослідженні британського ресурсу про телекомунікації Cable.co.uk, опублікованому на його веб-сайті. 

Згідно з дослідженням, найдешевший мобільний інтернет в Індії – 0,09 долара за гігабайт; на другому місці – Ізраїль (0,11 долара); на третьому – Киргизстан (0,21 долара); на четвертому – Італія (0,43 долара). 

Як сказано в дослідженні, найдорожчий мобільний інтернет на заморських територіях Великобританії – острові Святої Олени (52,2 долара), Фолклендських островах (40,41 долара); в Республіці Науру (30,47 долара); на Бермудських островах (28,75 долара) і в Республіці Сан-Томе і Прінсіпі (28,26 долара). 

Згідно з дослідженням ринку мобільного зв’язку “Ericsson Mobility Report” від шведської телекомунікаційної компанії Ericsson, використання мобільного інтернету у світі в першому кварталі 2020 року, у порівнянні з першим кварталом 2019 року, збільшилася на 14% у зв’язку зі зростанням попиту на інтернет в умовах пандемії коронавірусу.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: Євро, долари чи фунти: в якій валюті найбільш вигідно зберігати гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *