Українські поліцейські заробляють більше чим в Білорусі чи Росії: деталі

Жорстокість білоруських силовиків порівнюють з “Беркутом”, який бив учасників Євромайдану, або з діями російських правоохоронців на мітингах. Серед причин такої відданості режиму називають високі зарплати білоруських силовиків і хороше соціальне забезпечення. Порівнюємо, скільки заробляють представники правопорядку в Україні, Білорусі та РФ.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

У Білорусі зарплата міліціонера патрульно-постової служби стартує від 700 білоруських рублів, це близько 264 доларів. Причому це зарплата без урахування доплат за роботу в надурочний час, позапланові чергування, відпускних та премій. Також силовики в країні виходять на пенсію набагато раніше рядових білорусів і пенсійні виплати у них вище.

У Росії поліцейський патрульно-постової служби може заробляти від 20 тисяч рублів, близько 270 доларів. Це теж без урахування додаткових виплат і премій. До речі, з жовтня в РФ підвищать оклади військових і службовцям правоохоронних органів, зростання складе 3%. У наступні два роки зарплати підвищать ще на 4%.

В Україні в порівнянні з Білоруссю і РФ зарплати у правоохоронців вище: оклад поліцейського патрульної служби стартує від 11,2 тисячі гривень, близько 406 доларів, без урахування доплат.

Джерело: сайт Час-Дій.

Читайте також: Названо області України які не готові послабити карантин: список

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *