Успішний бізнес: «білий комірець» створив надсучасну ферму у центрі Києва (відео)

Максим Кірічко більшу частину життя  пропрацював у бізнес-консалтинговій компанії. Однак, в один момент “білий комірець” вирішив створити власну ферму. При цьому щоб вона знаходилася в самому Києві і була настільки сучасною, що керувати нею можна було б просто зі смартфону. Про це пише “Інвестор-ЮА”.

А саме останній пункт для молодого киянина особливо важливий, бо він багато подорожує. Тож тепер незалежно від того в якій частині світу знаходиться Максим, його справа працює на всі 100%.

Свою ферму молодий чоловік назвав “Щастя Здоров’я” і вона насправді унікальна. Ця ферма “вертикальна”. Тут зелень вирощується на спеціальних стелажах методом гідропоніки. Це дозволяє цілий рік отримувати свіжий продукт і при цьому абсолютно не залежати від погодних чи кліматичних умов.

Колега Максима і засновник компанії SmartEp Володимир Козеровський розповідає: “На цій фермі ви завжди можете оперативно розібратися в будь-якій проблемі і вирішити її віддалено. Тобто система працює таким чином, що якщо якісь з параметрів не дотримуються: рівень кислотності, температура і тд — ви отримуєте сповіщення про це і можете оперативно зреагувати та вирішити проблему. Система ферми стоїть на моніторингу цілодобово, 24/7”.

Читайте також: Стало відомо в яких областях живе найбільше мільйонерів
Експерти розповіли яким буде курс долара вже до кінця тижня
Відомо, скільки заробітчани перераховують грошей в Україну

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *