Відомий мільярдер Говард Баффет відправить в Україну чергову партію новітніх тракторів

Американський мільярдер Говард Баффет відправить українським аграріям чергову партію сівалок та тракторів. Про це пише LandLord.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це розповів член Аграрного Комітету ВР Дмитро Соломчук.

“Навесні вирушимо до Херсонської області — сіяти, допомагати фермерам, техніка яких була знищена чи викрадена. Сівалки та трактори вже на кораблі, вирушили до України! Жнива Перемоги! Велика подяка Говарду Баффету за турботу та підтримку українців, які цілодобово працюють в українському селі”, — повідомив нардеп.

Така ініціатива відбувається в межах аграрного проєкту “Жнива Перемоги”. Завдяки фонду Говарда Баффета, наші аграрії на безоплатній основі отримують новітні комбайни John Deere та New Holland. Тепер наші комбайнери навіть під час війни мають змогу “на повну” працювати в полях.

Читайте також: Туреччина надасть Україні плавучі електростанції, які забезпечать світлом мільйон домогосподарств

Окрім цього сам Говард Баффет неодноразово відвідував Україну під час повномасштабного російського вторгнення. Та навіть встиг попрацювати комбайном на полях Рівненщини. Під час останнього візиту в Україну, мільярдер відвідав Чернігівщину, де він разом з місцевими аграріями обговорив варіанти допомоги по організації збору, зберігання, переробки та експорту української продукції в період війни.