Завтра частину України накриє снігом: прогноз синоптиків

Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: У найближчі вихідні, 21 і 22 листопада, денна температура повітря в Україні залишиться на рівні -1°…+7°. У суботу сніг очікується на сході, а в неділю він переміститься на північ – на Чернігівщину. На всій іншій території – хмарно, місцями визиратиме сонце.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу хмарно з проясненнями, температура повітря вночі -3°, вдень +1°. У неділю буде хмарно і трохи потеплішає, температура: +2°…+3°.

У Львові в суботу без опадів, вночі -4°, вдень +2°, мінлива хмарність. У неділю погода майже не зміниться, тільки трохи потеплішає: +1°…+5°.

У Луцьку в суботу вночі -1°, вдень + 4°, мінлива хмарність. У неділю температура підніметься до +3°…+5°, дощів не передбачається.

У Вінниці в суботу буде мінлива хмарність, температура повітря -3°…+2°. У неділю – хмарно з проясненнями, температура вночі підвищиться до 0°, вдень – залишиться без змін.

У суботу в Одесі очікується хмарність, температура вночі -1°, вдень +4°. У неділю вдень потеплішає до  5°, очікується малохмарна погода.

У Харкові в суботу сніг, температура вночі -4°, вдень -1°. У неділю хмарно, -2°…0°.

У Дніпрі в суботу очікується сніг, температура вночі -1°, вдень 0°. У неділю-мінлива хмарність і вже без опадів, температура повітря -2°…0°.

У Сімферополі буде хмарно, -1°…+3°. У неділю -3°…+ 2°, мінлива хмарність.

Жителям Маріуполя в суботу обіцяють похмуру погоду, температура вночі -4°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -3°, вдень +1°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу похмуро, температура вночі -5°, вдень -1°. У неділю температура також не підніметься -1°.

У Сєвєродонецьку завтра похмуро, температура вночі -6°, вдень -2°. У неділю -5°…-1°, суцільна хмарність.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Україна стала головним постачальником меду до Європи (фото)