“Золота фарба”: українські митники виявили цінну контрабанду (фото)

Контрабандисти вдаються до різноиманітних хитростей, щоб переправити товари через митний кордон. Нещодавно українські митники виявили золоті злитки у банці з фарбою, повідомляє “Інвестор”.

Здавалося б, що такого незвичайного у пресилці товару із Великобританії в Україну? Однак, на перший погляд просто імпортна фарба, виявилась в прямому сенсі цього слова – золотою.

Львовские таможенники обнаружили 8 золотых слитков в банке с краской, присланной из Великобритании 01

Львіські митники під час перевірки посилки із Великобританії виявили вісім золотих злитків вартістю близько 1,8 млн грн.

Львовские таможенники обнаружили 8 золотых слитков в банке с краской, присланной из Великобритании 03
Зображення із сканера

Коли посилка проходила через сканер, то митники виявили, що в задекларованій посилці з фарбою, у одній із банок знаходяться якісь сторонні предмети. Під час детально огляду, банку відкрили і виявили там контрабандні злитки із золом.

Львовские таможенники обнаружили 8 золотых слитков в банке с краской, присланной из Великобритании 04

Як ідетьс в офіційному повідомленні митниці:

“Вісім злитків банківського металу жовтого кольору з пробірним клеймом 999.9 були знайдені серед задекларованих речей в ємності з фарбою. Загальна вага брутто виявленого товару становить 1,64 кг орієнтовною вартістю 1,8 млн гривень”.

Львовские таможенники обнаружили 8 золотых слитков в банке с краской, присланной из Великобритании 05

Золоті злитки виявили на митному посту “Львів-Поштовий” при огляді міжнародного поштового відправлення. Посилка було відправлено з Великобританії на адресу громадянки України. Поки, що невідомо якою будуть подальші дії правохоронців, оскільки потрібно з’ясувати місце походження злитків. Звичайна, здавалося б, контрабанда може стати частиною якогось більшого злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *