28 грудня, Україну накриє потужний антициклон

Завтра, 28 грудня, в Україну увірветься потепління. Практично по всій країні очікується плюсова температура. Найтепліше буде на півдні, де місцями повітря прогріється до +7°…+9°.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході України сьогодні буде від -2° до +4°. Найхолодніше – у Львівській, Волинській та Рівненській областях. Також у Волинській та Рівненській очікується суха погода і невелика хмарність. На решті території буде похмуро, очікується сніг.

На півночі сьогодні повітря прогріється до 0°…+2°, переважатиме невелика хмарність. Очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

У центральних областях сьогодні буде +2°…+4°. У Черкаській та Полтавській областях пройдуть невеликі дощі, а у Вінницькій очікується сніг. На решті території буде сухо та хмарно з проясненнями.

Читайте також: “Морози до -25°”: синоптики розповіли якою буде погода 26 та 27 грудня

На сході України сьогодні буде мокро. Стовпчики термометрів піднімуться до +3°. По всій території очікуються дощі, в Харківській області – дощі зі снігом.

На півдні країни традиційно найтепліше. Тут у Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях стовпчики термометрів покажуть +2°…+4°, однак в Одеській області та в Криму повітря прогріється до +7°…+9°. Невеликі дощі можливі лише в Запорізькій області, на решті території – невелика хмарність.

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами 28 грудня в горах Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей очікується сніголавинна небезпека.

Джерело