Андрій Пальчевський: потрібна держпідтримка малих фермерів, а не агробаронів

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” обурений відсутністю підтримки малих фермерів з боку держави. Про це він сказав у своєму відео зверненні під час відвідування аграрної виставки в Києві.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: “У нас 70% земель уже належить агробаронам. А обробляють нашу землю всього лише 30% маленьких самостійних фермерів. І, не дивлячись, на те, що виділяється 4,5 млрд грн, малим фермерам нічого не дістається, тому що ці гроші “розпилюють” агробарони”, – заявив Андрій Пальчевський.

Підприємець також зазначив, що в Україні потрібно готувати високопрофесійних фермерів, які розбираються в сучасних технологіях.

Коментар: “Фермером повинна бути людина, яка вміє читати технологічні ланцюги, знає, як використовувати сучасну техніку. Через 20 років по полях їздитимуть дрони у всьому світі, а поруч будуть сидіти люди, які вміють ними керувати. І ось таких управлінців нам треба готувати“, – сказав Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: “Нафтогаз” пропонує споживачам замовити газ на рік вперед за фіксованою ціною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *