Кому вигідно замовчувати, що Пальчевський рятував людей на Майдані

Зараз тільки лінивий не чув про те, що Андрія Пальчевського намагаються “приписати” та показати, як одного з тих, хто мав би лобіювати інтереси Росії. Хоча насправді саме Пальчевський – один з тих, хто рятував людей під час подій на Майдані, був одним з його активних учасників. 

Народився політик не в Москві, а у Києві. У багатьох ЗМІ говорять про те, що Андрій Пальчевський народився в Москві, хоча насправді він народився 16 липня 1961 року в Києві, у родині військового. З ранніх років відрізнявся феноменальною пам’яттю і здатністю до вивчення іноземних мов, що згодом дозволило йому вступити до Військового інституту міністерства оборони СРСР на спеціалізацію “військовий перекладач”. Там він досконало вивчив 5 іноземних мов, у тому числі складну лаоську мову.

Після закінчення інституту служив у радянській армії. Після розпаду СРСР в 1991 році розпочав успішно займатися підприємництвом в Україні, Росії, США та інших країнах світу. Серед іншого, керував представництвом американської компанії “Монсанто”, побудував приватну клініку “Eurolab”.

У 2005 році прийняв остаточне рішення переїхати і залишитися жити в Україні. До цього працював за кордоном. На відміну від багатьох українських політиків публічно відмовився від російського паспорта і став громадянином України. У 2010 році, маючи високі управлінські навички, вирішив удосконалити систему держуправління, і був запрошений на посаду заступника міністра сім’ї, молоді та спорту. Однак, зіткнувшись з відчайдушним опором системи, пішов з посади за власною ініціативою через три місяці.

Андрій Пальчевський був одним з активних учасників Революції Гідності. Більше того його благодійний фонд “Eurolab” рятував поранених людей з Майдану. Завдяки оперативній роботі групи медиків на чолі з Пальчевським щодня сотні людей отримували допомогу. Адже вчасне транспортування поранених стало запорукою того, що було врятовано не одне людське життя. 

Коментар: Мене вражав порядок на Майдані, адже наш народ просо неймовірний приклад самоорганізації та порядку. Жодних провокацій, жодної людини, яка була б у стані алкогольного сп’яніння і тільки вимушені дії для того, щоб зупиняти наступи “Беркуту“, – ділиться спогадами підприємець.

Партія “Перемога Пальчевського” була створена на початку липня 2020 року, щоб зробити політику більш справедливою, якість життя в Україні високою, а людей багатими.

Коментар: Ми готові до того, що про нас будуть поширювати відверту брехню. Але нас це абсолютно не лякає. В різних регіонах країни ми отримуємо колосальну підтримку, підтягуємо справжніх лідерів громадської думки та людей реальних справ, то ж перемога буде за нами“, – заявив політичний діяч.

Читайте також: Пальчевський: політики розікрали заводи і на ці гроші купили вілли у Франції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *