Безос перестав бути найбагатшою людиною світу

Засновник Amazon Джефф Безоc в ніч на 25 жовтня перестав бути найбагатшою людиною світу. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Перше місце в рейтингу Forbes тепер знову посідає співзасновник Microsoft Білл Гейтс. Це пояснюється тим, що ввечері 24 жовтня Amazon повідомив в звіті за третій квартал про зниження операційного доходу до $3,2 млрд з $3,7 млрд за той же період 2018-го. 

Квартальний чистий прибуток компанії знизився до $2,1 млрд проти $2,9 млрд за той же звітний період в минулому році. В Amazon відзначають, що багато інвестують в логістику та інфраструктуру, щоб передплатники сервісу Amazon Prime могли отримувати посилки протягом одного дня.

Щойно в “Борисполі” відбулося гучне затримання

Після виходу звіту Amazon акції компанії подешевшали на 7%. В результаті статки Безоса в рейтингу Forbes, який оновлюється в режимі реального часу, скоротилися з $111 млрд до $103,9 млрд. Він поступився першим місцем співзасновнику Microsoft Біллу Гейтсу, статки якого Forbes оцінює в $105,7 млрд. 

Крім того, цього року Безос розлучився. Його колишня дружина Маккензі Безос отримала чверть їх акцій Amazon. Її статки оцінюються в $32,7 млрд. Безос очолив рейтинг Forbes в 2018 році. Він також став першим мільярдером, статки якого перевищили $100 млрд. Минулої осені Forbes оцінював його статки в $160 млрд.

Читайте також: Від сьогодні в Україні визнаватимуть частину довідок з ОРДЛО

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *