БпЛА атакували дві електростанції та Московський НПЗ

В ніч проти 1 вересня безпілотники атакували понад десяток російських регіонів.

Про це пише місцева влада та російські телеграм-канали.

БпЛА атакували Рязанську, Тульську, Воронезьку, Липецьку, Брянську, Бєлгородську, Курську, Тверську, Калузьку та Московську області рф.

Десяток дронів летіли на Москву. Один безпілотник збили в районі Московського нафтопереробного заводу (НПЗ). За словами мера міста сергія собяніна обійшлося без пошкоджень та постраждалих. Водночас росЗМІ пишуть, що після відбиття атаки БПЛА на нафтопереробному заводі зайнялася пожежа. Їй присвоїли п’ятий номер складності.

Пізніше собянін повідомив, що ще один збитий безпілотник пошкодив технічне приміщення цього заводу. Наразі відбувається гасіння локального загоряння. Під ударом опинилася також електростанція у Московській області. Очільник міського округу Кашира Михайло Шувалов у своєму телегам-каналі написав, що атаку дронів на станцію відбили, жертв і руйнувань чи пожежі немає, а електроенергія подається абонентам.

Водночас у московському аеропорті «Внуково» запровадили тимчасові обмеження на виліт і посадку літаків.

У Тверській області було збито п’ять БПЛА, повідомив губернатор регіону ігор руденя. російські телеграм-канали поширюють фото та відео сильної пожежі. Автори стверджують – горить Конаківська ДРЕС (державна районна електростанція). Займання розпочалося після атаки безпілотників.

Загалом, міноборони рф повідомило, що цієї ночі російська ППО збила 158 дронів.