“Це основний варіант”: в Росії назвали ім’я наступника Путіна

В рамках транзиту влади в Росії найбільш ймовірним кандидатом на пост президента країни є нинішній прем’єр-міністр Дмитро Медведєв.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Про це в своєму Фейсбуці написав російський політолог Валерій Соловей. За його словами, окрім Медведєва розглядаються ще кілька кандидатур, а в цілому спеціальні групи розробили 40 різних варіантів передачі влади.

В Раді зробили гучну заяву про відсторонення Авакова

Медведєв – основний варіант, він вже був президентом у 2008-2012 роках. Його вдасться обрати, швидше за все, за допомогою великих фальсифікацій і адміністративним тиском. У цій схемі нинішній глава держави Володимир Путін може очолити Держраду. Такий варіант видається різними колами найбільш оптимальним, а нові техніки будуть “обкатані” на регіональних виборах“, – припустив політолог.

Також Соловей спрогнозував заміну глав двох великих держкорпорацій Росії – “Газпрому” і “Транснафти” і керівників двох відомств – ФСБ і Міноборони.

Міллеру і Токарєву закидають нечувані економічні провали, Бортнікову – нездатність впоратися з кланової війною в “конторі”, а Шойгу – підміну військового будівництва PR-ом і само PR-ом. На їх фоні особисто Сечин виглядає зразком ефективного господарювання, тому він розраховує піднятися до нових управлінських висот” , – підсумував Соловей.

Читайте також: Сенцов розповів, як насправді ставиться до Зеленського

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *