Експерти розповіли, чи вигідно зараз купувати квартиру в Україні

Ріелтор повідомив, що буде з цінами в Україні на квартири та чи варто їх купувати.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Люди бояться робити великі покупки в такій ситуації. Особливо це стосується молодих сімей, які збирали гроші на житло роками, заробляють у гривні і розраховували на певну суму. При курсі в 25 квартира за 35 тис. доларів це 875 тис. грн, а при курсі в 27 грн/$ це вже 945 тис. І цю різницю потрібно десь знайти“, – розповідає ріелтор Максим Бабуряк.

Деталі: Експерти вважають: карантин переживуть далеко не всі забудовники, а інвестиції в об’єкти, що будуються, стають ризикованими. Разом із тим, через подорожчання матеріалів і фінансових проблем вартість житла буде рости.

Ріелтор розповідає, що в Україні у гривні ціни на квартири ростуть, а в доларах – падають. Найімовірніше, така тенденція повториться і впродовж цього року. Попит на квартири знижується, незважаючи на все ще низьку довіру до банків і відносну надійність інвестицій у нерухомість.

За оцінками ріелтора, в цьому році ціни в гривні на “вторинці” можуть вирости приблизно на 10-15%, незважаючи на те, що попит на квартири буде падати.

Джерело: сайт Час-Дій 

Читайте також: У березні експорт руди через морпорти України зріс на 49%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *