Кернес і Труханов створюють нову “партію мерів”

Міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес та Геннадій Труханов створюють свою партію для участі в парламентських виборах. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

За попередньою інформацією, повинна бути створена так звана “партія мерів”. Орієнтуватися майбутня політсила буде на електорат півдня та сходу. На даний момент очікується, що передвиборчий список очолить Кернес. Основним завданням партії буде подолання 5% бар’єру для потрапляння в парламент.

Вірогідно, базою об’єднання стане партія Геннадія Труханова “Довіряй справам”, для того щоб дотриматися всіх вимог Мін’юсту про тривалість реєстрації політсил, які мають намір брати участь у виборах.

Я підтверджую, що переговори були. І не тільки з Трухановим. Але конкретики поки немає. На даному етапі мова про те, що об’єднуються мери, а технічні деталі уточнимо пізніше”, — повідомив Геннадій Кернес.

Труханов ці відомості також підтвердив: “Ми з Кернесом знаємо один одного давно, а муніципальні депутати наших міст мають безліч спільних проектів, тісно співпрацюють. Абсолютно закономірно, що, спираючись на таку базу, ми задумалися про те, щоб далі просувати позитиви, напрацьовані в наших містах”.

Читайте також: Казуси, які траплялися під час попередніх інавгурацій
Стало відомо чому ватажки ДНР та ЛНР терміново виїхали в Москву
Вигідна справа: молодий киянин створив вертикальну ферму в столиці (відео)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *