Хто з українських мерів найгірше виконує власні обіцянки: список

В мережі з’явився  рейтинг відповідальності міських голів великих українських міст, зокрема й тих, які увійшли до нової партії мерів “Пропозиція”.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Більшість мерів обласних центрів перебувають на посадах майже 5 років, тож мали вдосталь часу для реалізації своїх передвиборчих програм та виконання обіцянок. 

Аналітики порталу “Слово і Діло” розповіли про те, які мери провалили найбільше обіцянок. Зазначимо, що жоден мер не виконав 100% своїх обіцянок і це природно, адже багато, зокрема, й програмних зобов’язань передбачають довготривалу реалізацію.

Поки що рейтинг безвідповідальності мерів очолюють два міські голови: Харкова – Геннадій Кернес та Рівного – Володимир Хомко. Обидва за час каденції не виконали по 34% обіцянок.

Друге місце антирейтингу посідає мер Херсона Володимир Миколаєнко, який провалив 31% обіцянок.

Далі йде міський голова Києва Віталій Кличко, який не впорався із 30% обіцянок.

За столичним мером йде представник партії мерів та міський голова Житомира Сергій Сухомлин, який не виконав 28% обіцянок. Не набагато відстає міський голова Сум Олександр Лисенко, який провалив 26% обіцянок.

Чверть власних обіцянок провалили міські голови Львова Андрій Садовий, Одеси – Геннадій Труханов та Запоріжжя – Володимир Буряк.

Замикають першу десятку ті, хто найгірше впорався з обіцянками: міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та ще один представник партії мерів Борис Філатов – міський голова Дніпра. Обидва не виконали по 23% обіцянок.

Джерело: сайт Слово і Діло

Читайте також: Шмигаль розповів, чи скасують місцеві вибори в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *