ГУР: в Енгельсі розстріляли російського пілота

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що у російському місті Енгельс на командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 Олега Стєгачова було скоєно замах.

За даними розвідки, Олег Стєгачов отримав вогнепальні поранення, проте нічого про їх тяжкість та його стан не повідомляється. У ГУР також не вказують, хто міг бути причетним до замаху.

У суботу телеканал «Саратов 24» повідомив, що 2 лютого в місті Енгельс на вулиці Петровській «були чути хлопки, схожі на постріли».

За словами місцевих жителів, у районі, де чули стрілянину, було нібито помічено поранену людину, пише видання. Однак у поліції інформацію про пораненого громадянина не підтвердили, пише «Саратов 24».

“Поліція виїжджала на місце, нікого виявлено не було. Поранених громадян також на місці не виявлено. Проводиться перевірка”, – телеканал цитує регіональну поліцію.

Видання «Важные истории» пише, що, судячи з баз даних, злитих у мережу, Стєгачов був прописаний в Енгельсі на вулиці Петровській.

В Україні Олега Стєгачова вважають причетним до завдання ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні. Його ім’я було внесено до української бази «Миротворець», створеної у 2014 році для обліку злочинів проти національної безпеки України.