В ООС розповіли невідомі деталі розведення військ

Розведення військ у зоні неподалік Золотого-4 Луганської області триватиме протягом трьох діб. Про це 29 жовтня повідомили на сайті Міноборони. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко під час брифінгу у Краматорську розповів, що 18 жовтня 2019 року Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ було зафіксовано останній обстріл ділянки розведення в районі населеного пункту Золоте-4.

Загалом, заходи щодо розведення сил і засобів будуть відбуватися упродовж трьох діб. 1 листопада через МЗС буде повідомлено СММ ОБСЄ про завершення процесу розведення військ“, – сказав військовий та наголосив, що процес розведення відбувався під наглядом спостерігачів СММ ОБСЄ, із використанням БПЛА, та СЦКК. 

Щойно в будинках скандального нардепа розпочалися обшуки

Командувач окреслив хронологію початку розведення. 

О 12:00 з обох сторін було дано білий сигнал ракети, що підтвердило готовність до дзеркального розведення. 

О 12:15 здійснено повторні сигнали (зелених ракет) про підтвердження готовності. 

О 12:20 – практичне розведення сил і засобів розпочато. 

Далі, з 12:20 до 14:00 було переміщено 15 військовослужбовців підрозділу Об’єднаних сил зі зброєю з позицій на 1 км, та зайняли заздалегідь підготовлені позиції. 

За його словами також в залежності від оперативної і тактичної обстановки буде здійснюватися пошук і знищення мінно-вибухових загороджень, демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення в межах визначеної ділянки.

Читайте також: “Ніби апокаліпсис”: в Криму екологічна катастрофа (фото)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *