Кіберспортсмени хочуть інвестувати 40 мільйонів доларів у новий об’єкт: чого чекати

Інвестиції в будівництво багатофункціональної кіберспортивної арени місткістю 10 тис. осіб в Києві складуть 40 млн доларів.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Про це повідомив співзасновник української кіберспортивної організації NAVI та один з власників готелю “Дніпро” Олександр Кохановський.

Коментар: “У нас в планах побудувати за $40 млн багатофункціональну кіберспортивну арену, яка буде вміщати 10 тис. осіб. Вона буде знаходитися в центрі Києва. Там буде не тільки кіберспорт, але і звичайний спорт, концерти, івенти, виставки, конференції. У нас в країні ще немає такого майданчика”, – розповів він в четвер на Інвестиційному форумі Києва.

За його словами, готель “Дніпро” у зв’язці з кіберспортивною ареною дозволить проводити в Києві до 16 великих кіберспортивних заходів і забезпечить близько 100 тис. туристів щорічно.

Крім того, надходження до місцевого бюджету тільки від туристичного збору складуть близько 40 млн грн на рік, додав бізнесмен.

Коментар: “Наша основна ідея в тому, що коли у нас буде готель і арена, це стане унікальною конкурентною перевагою, щоб брати участь в тендерах розробників комп’ютерних ігор на проведення івентів. Ми зможемо отримувати від 8 до 16 топових івентів в рік”, – пояснив він.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: Скільки інвестували в українські стартапи за півроку 2020?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *