Щойно в будинках скандального нардепа розпочалися обшуки

У вівторок, 29 жовтня правоохоронці нагрянули з обшуком до будинку колишнього нардепа Богдана Дубневича. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Силовики прийшли до оселі політика у селі Зубра під Львовом.

Повідомляється, що обшуки почалися о сьомій ранку і відбуваються у кількох будинках, що належать Дубневичу.

Обшуки у Богдана Дубневича, львівського бізнесмена і колишнього нардепа, проходять у справі про легалізацію понад 2 млрд гривень доходів, отриманих злочинним шляхом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро в Facebook.

Повідомляється, що детективи НАБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи за фактом відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, ухилення від сплати податків, а також недостовірного декларування з боку Богдана та Ярослава Дубневичів.

США скасували для українців велике обмеження

Нагадаємо, що “Укрзалізниця” зібрала і передала матеріали правоохоронним органам, згідно з якими брати Дубневичі завдали “мільйонних збитків” УЗ при покупці та постачанні анкерів.

Наприкінці 2018 року очільник САП Назар Холодницький передав генпрокурору Юрію Луценку для внесення в парламент подання про зняття недоторканності з народного депутата від БПП Ярослава Дубневича.

НАБУ та СБУ розслідує кілька кримінальних справ, у яких фігурують посадові особи “Укрзалізниці” і компанії братів Дубневичів. Зокрема, щодо розкрадання газу на суму понад 1,4 мільярда гривень.

На початку квітня 2017 року НАБУ провело обшук в офісах компаній, які належать братам Дубневичам.

Восени 2016 року декларації Богдана та Ярослава Дубневичів викликали фурор у ЗМІ та серед експертів, оскільки в них були перераховані значні суми готівкових коштів і величезна кількість зареєстрованого них і членів їх сімей нерухомого майна.

Читайте також: Росія провела повітряні бомбардування в Криму

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *