“Ніби апокаліпсис”: в Криму екологічна катастрофа (фото)

В окупованій Феодосії в місці, де раніше в Чорне море впадав каналізаційний стік, стали зливати перероблені виноматеріали. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Молочна ріка, кисільні береги це вже не те. Феодосія запускає новий бренд-Багряні ріки! Знято вчора (неділя) о 12 годині дня, чути винний запах. Судячи з усього, якийсь винзавод (цікаво який, в межах Феодосії є тільки один) злив у лівньовку виноматеріали. Чекаємо заяви, що це після дощу екологічна чиста водиця з травками“, – написав прихильник анексії Криму Олександр Таліпов.

За словами блогера Олександра Гірського, ввечері понеділка замість фіолетової рідини в море знову стали скидати нечистоти. 

США скасували для українців велике обмеження

Тим часом я приїхав до набережної і подивився, що відбувається. Фіолетова рідина більше не ллється, але ллється вода з запахом лайна, що означає – ситуація стабілізувалася“, – написав він у Facebook. 

Аналогічна історія трапилася півтора року тому в Коктебелі, коли місцевий завод тиждень лив винний матеріал, пави прямо в море. Цього літа фонтан лайна вирвався прямо на пляжі”, – додав блогер.

Читайте також: В Україні різко зросли ціни на квартири: де жити найдешевше

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *