Народні депутати стали на захист Президента в інциденті з Фединою

Нещодавно мережу сколихнуло скандальне відео депутата Софії Федини (“Європейська солідарність”) та учасниці ООС і волонтерки Марусі Звіробій. Одразу ж на нього відреагували народні депутати від партії “Слуга народу”. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Народний депутат України від партії “Слуга народу” Дмитро Соломчук так прокоментував цей інцидент на своїй сторінці у Фейсбук: “Є демократія, а є небезпечна вседозволеність; є критика, а є погрози вбивства першої особи держави – Президента, Гаранта Конституції і цілісності України.

Володимир Зеленський – людина, якій українці довірили владу. Людина, яка зробить усе, щоб в Україні нарешті панував мир. Проте, допоки є люди, які понад усе прагнуть війни і крові, ненависті, розділення українців, ми не побудуємо процвітаючу країну“.

https://www.facebook.com/d.solomchuk/posts/146107970117044

Зазначимо, що мова йде про висловлювання нардепки Софії Федини під час стріму на одному з TouTube каналів за участі блогерки Марусі Звіробій.

В Україні різко зросли ціни на квартири: де жити найдешевше

Там випадково може вибухнути граната, а знаєш, там обстріли бувають абсолютно випадково. Чесно кажучи, було би найгарніше, якби це все сталося під час московських обстрілів“, сказала Федина.

Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве“, — говорить на відео Звіробій, звертаючись до Президента.

Фракція “Слуги народу” вже заявила, що звернеться до Нацполіції з проханням дати правову оцінку цьому відеозверненню.

Вимагаю в СБУ та Генпрокуратури дати правову оцінку діям Федини та її колеги. Вони, і їх політичне керівництво, мають бути покараними згідно з українським законодавством. Інакше правову державу ми не побудуємо. Божевільні і порушники законів мають перебувати у відведених для них місцях” – підсумував Дмитро Соломчук.

Читайте також: Безос перестав бути найбагатшою людиною світу

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *