iPhone півроку пролежав на дні озера і залишився в робочому стані

Мешканка Ванкувера Фатеме Годсі впустила свій iPhone 11 у воду, катаючись на човнах в аквапарку на початку вересня 2020 року. Через пів року вона вже не сподівалася, що її телефон до неї повернеться, тому не повірила повідомленню про те, що його знайшли.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Подружжя Клейтон і Хезер Хелкенберги займаються дайвінгом. Вони ведуть канал на YouTube, де розповідають про речі, які знаходять на дні. Серед них близько сотні пар окулярів, 26 телефонів і дві камери GoPro. Коли пара чистила дно озера Харрісон біля аквапарку, вони й виявили втрачений iPhone Годсі.

Зазвичай знайдені телефони поміщаються в контейнер з силікагелем, але цього разу смартфон включився і без того. Дайвери витягли SIM-карту і помістили її в інший телефон, щоб зв’язатися з Годсі.

Власниця втраченого пристрою спочатку подумала, що її розігрують друзі, але незабаром переконалася у тому, що це правда і поїхала до міста Чіллівак за своїм iPhone 11. Прямо перед інцидентом Фатеме встигла зробити селфі, але втратила рівновагу і впустила телефон. Співробітники аквапарку тоді переконали її в тому, що знайти телефон вже неможливо.

Годсі була дуже засмучена через втрату смартфона, фотографій та іншої особистої інформації, яку не встигла зберегти в хмарі. Після повернення додому їй довелося купити новий телефон.

Джерело: сайт 24канал

Читайте також: У США авторку книги “Як вбити чоловіка” звинуватили у вбивстві чоловіка