В Україні з’явиться перший державний онлайн-магазин: що продаватимуть

Це буде майданчик, на якому малий та середній бізнес зможе продавати свої товари державі.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Кабінет міністрів ухвалив постанову про впровадження електронного каталогу Prozorro Market, що дозволить запустити перший в Україні державний онлайн-магазин.

Коментар:Електронний каталог Prozorro Market – це державний онлайн-магазин. Він допомагає малому та середньому бізнесу продавати свої товари державі. А установам – у кілька кліків купувати товари широкого вжитку за вигідними цінами: пальне, канцелярію, комп`ютерну техніку, меблі тощо“, – написала вона.

До цього Prozorro Market працював у пілотному режимі – у ньому можна проводити закупівлі лише на суму до 50 тисяч грн. З прийняттям урядом постанови про порядок формування та використання електронного каталогу відбудеться повноцінний запуск Prozorro Market. Ця постанова дасть змогу проводити там закупівлі до 200 тисяч грн (для замовників, що займають монопольне становище – до 1 мільйона грн).

Коментар: І це відкриє для бізнесу – зокрема для малого та середнього, якому потрібні додаткові стимули в часи кризи, – ринок з потенційним обсягом 30 млрд грн на рік“, – зауважила Панаіотіді.

Джерело: сайт Obozrevatel

Читайте також: Кабмін схвалив проєкт державного бюджету на 2021 рік: що зміниться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *