Кандидати від “Перемоги Пальчевського” на місцях отримують погрози від влади

Місцева влада чинить свавілля, намагаючись не допустити до виборів кандидатів від політичної партії “Перемога Пальчевського”. Про це заявляє пресслужба партії.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Як йдеться в повідомленні, чинний мер Рівного Володимир Хомко чинить тиск на тих, хто публічно підтримує кандидата на посаду міського голови від “Перемоги Пальчевського” Віталія Германа. Зокрема, мер вимагав звільнення в.о. головного архітектора міста Андрія Юркова, який є кандидатом у депутати міськради від “Перемоги Пальчевського” та підтримує кандидата на посаду мера Рівного Віталія Германа.

https://www.facebook.com/andrii.yurkov/posts/3405652929658987

Коментар: “Сьогодні вранці на нараді міський голова змушував мене написати заяву на звільнення.

Я пов’язую це з тим, що на місцевих виборах я публічно підтримую Віталія Германа“, – йдеться у відеозверненні Андрія Юркова.

За словами кандидата, такі випадки непоодинокі, але багато хто у міськраді боїться про це публічно заявити.

Коментар: “Я не боюся і підкорюватися не збираюся. Всіх не звільниш“, – резюмував кандидат від “Перемоги Пальчевського” у відео.

Лідер партії Андрій Пальчевський вважає, що місцева влада в Рівному розпочала “полювання на незгодних”, адже чинний мер Володимир Хомко, який балотується у мери від партії “За майбутнє”, просто боїться конкуренції.

Коментар: “Наша партія найбільше відповідає центристським настроям жителів Рівного. Дослідження показують, що рейтинг “Перемоги Пальчевського” у місті вже становить 7%, саме тому наших кандидатів намагаються залякати і змусити знятися з виборів. Однак нікого з нас такі залякування не зупинять. Винні будуть покарані, а ми здобудемо перемогу“, – сказав Пальчевський.

Читайте також: Україна може звільнити Донбас вже завтра – ексвійськовий США

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *