Успішний бізнес: український стартап допомагає американцям легко замовляти їжу (відео)

Allset — це унікальний технологічний стартап, який заснували українців, та вже реалізували на території США. Більше про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

Команда Allset займається розробкою однойменного програми, за допомогою якої люди можуть планувати візит в ресторан. Обираєте заклад, оформляєте замовлення і розраховуєтесь. Так ви можете заощадити час, не чекаючи офіціанта, їжі або чека.

Фоторепортаж з 5 найкрасивіших мініатюрних будиночків, які собі може дозволити кожен

За словами команди, більшість американців шукають ресторани поблизу саме за допомогою Google Maps. Тепер, якщо вони виберуть заклад, з яким працює Allset, то побачать кнопку “Знайти столик”. Натиснувши на неї, можна забронювати місце через Allset.

Еко-бізнес: на Тернопільщині швейцарка розвиває унікальну ферму (відео)

Зараз до системи Allset підключені 1,7 тис. ресторанів у 11 містах США. Компанія працює з закладами BJ’s Restaurant & Brewhouse, Buffalo Wild Wings в Нью-Йорку, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі, Чикаго та інших.

Компанію заснували українці Стас Матвієнко і Ганна Поліщук. Зараз у Allset два офіси: в Києві і Сан-Франциско. Всією технічною розробкою займається український офіс.

Історія успіху: як створити багате місто всього за 6 років (фоторепортаж)

Нещодавно українці почали співпрацювати з Google. У команді кажуть, що угода значно збільшить кількість клієнтів. До того ж співпраця безкоштовна, так як вона вигідна обом командам і самим ресторанам.

Ми самі звернулися в Google з ідеєю, оскільки розуміли, що їм це буде цікаво. Ми отримаємо більше користувачів, а вони — ще одну корисну функцію”, — кажуть в Allset.

В світі з’явилося місто, де заборонена політика і релігія (фоторепортаж)

Всім українським співробітникам, які працюють в компанії більше року, компанія робить візи і відправляє на стажування в США. За словами засновників компанії, це допомагає їм краще зрозуміти, як працює бізнес і хто клієнти стартапу.

Читайте також: Укрзалізниця повертатиме гроші, якщо у вагонах не працюватимуть кондиціонери
Власний бізнес: кияни створили ферму, яка дає у 50 разів більше врожаю, ніж її аналоги (відео)
В Україні з’явилася територія, де підприємці платитимуть тільки 1% податку

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *