Матюкливий бомж написав заяву на Климента через “матюки”

За словами архієпископа, метою затримання було зірвати його заплановану поїздку до українського політв’язня Павла Гриба, якого утримують у Росії, повідомляє “Інвестор”.

За версією окупаційної влади Криму — “Архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент, вкрав зі своєї церкви релігійні речі а потім матюкався на ринку центрального вокзалу Сімферополя!

Це звинувачення прокоментував адвокат архієпископа Еміль Курбедінов — “Новий рубіж абсурду пройдено … Зазначена стаття передбачає адміністративний арешт! Архієпископ дякує всім за підтримку і просить молитов за всіх політв’язнів!

“Комуналка на мільйон”: стало відомо скільки будемо платити за новими тарифами

Мета — очорнити моє ім’я. Мовляв, подивіться, хто їздить до українців у в’язниці: злодій, який краде сам у себе, і церковник, який ходить вулицями і матюкається на людей. Зараз адміністративна справа, яка висить наді мною, не закрита”, — повідомив священнослужитель.

Комічності це звинувачення набуває через свідка, який написав заяву на Климента через нібито “матюки”. “Є заява про те, що я нецензурно висловлювався на ринку, цього свідка приводили до відділку поліції, він звичайний безпритульний. Ми всі сміялися, коли він вийшов із відділку поліції і почав матюкатися”, — розповів Климент.

Читайте також: В Сирії стратили групу російських військових

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *