“Понад сім цифр до коми”: Коболєв розповів про свою зарплату в Нафтогазі

Голова правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв в ефірі програми “Рандеву” відмовився розголошувати розмір своєї заробітної плати. Аргументував він це корпоративною етикою, повідомляє “Інвестор”.

Можу сказати, що моя місячна зарплата в цифровому вигляді — це понад сім цифр до коми. А скільки точно — можна рахувати”, — повідомив Коболєв.

Голова “Нафтогазу” також зазначив, що електронну декларацію він не заповнює, оскільки його посада не підпадає під дію закону.

Не можу коментувати. Ця інформація конфіденційна, і у нас в “Нафтогазі” є правило — не коментувати індивідуальну зарплату людини. Вибачте, правило є правило. Але за українськими мірками, зарплата велика, це правда”, — заявив він.

“Комуналка на мільйон”: стало відомо скільки будемо платити за новими тарифами

За даними ЗМІ, наглядова рада вирішила встановити місячний оклад Коболєва в розмірі 2,08 млн грн з 2019 року з контрактом на наступних три роки.

Згідно з фінансовим звітом “Нафтогазу України”, члени правління компанії заробили у 2017 році 127,7 млн грн, а голова правління Андрій Коболєв отримав 47,1 млн грн.

Нагадаємо, що раніше Коболєв на своїй сторінці у Фейсбук заявив, що віддасть на благодійність усю свою зарплату й премії за 2019 рік.

З метою зняття цього питання (ред — про зарплату Коболєва) з порядку денного політичних дебатів, я прийняв рішення спрямовувати всі доходи, які отримуватиму в Нафтогазі (заробітну платню, премії та “бонуси”) в період з початку лютого і до кінця поточного року на благодійність”, — заявив голова правління Нафтогазу.

Читайте також: У Мінфіні розповіли коли економіка України досягне рівня Польщі

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *