Незабаром Херсонщина та Миколаївщина отримає перші новітні комбайни New Holland

Член Аграрного Комітету ВР Дмитро Соломчук розповів, що вже за декілька тижнів комбайни New Holland розпочнуть свою роботу на українських полях.

Детальніше про це пише Інвестор-ЮА.

Завдяки аграрному проєкту “Жнива Перемоги” та меценату Говарду Баффету українські фермери активно отримують нову техніку. На цей раз, техніку буде надано аграріям Херсонщини та Миколаївщини.

“Сьогодні ми активно отримуємо комбайни New Holland та сівалки в рамках благодійного фонду “Жнива Перемоги”, меценатом якого є Говард Баффет. Вже зовсім скоро з їхньою допомогою будемо сіяти Херсонську, Миколаївську та інші області, де росіяни або викрали, або спалили попередню техніку”, – повідомив нардеп.

Нагадаємо, між Благодійним Фондом “Жнива Перемоги” та Міністерством аграрної політики та продовольства підписано Меморандум про співпрацю в напрямку допомоги українським аграріям.

Як розповів Дмитро Соломчук, це лише перші результати роботи масштабного проєкту, над яким працювали більше 4-ох місяців, реалізованого завдяки тісній співпраці між “THE HOWARD G. BUFFETT Foudation” та БФ “Жнива Перемоги”.