Пальчевський назвав три перших рішення на посаді мера Києва

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” назвав три перші кроки, які обов’язково необхідно здійснити новому меру Києва. Як вважає політик, новообраний мер повинен ліквідувати корупцію, створити чесні і рівні правила гри для бізнесу і припинити хаотичну забудову столиці.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу News One, коментуючи свої перші кроки на посаді мера Києва.

Коментар: “Найперше, я почну зі швидкої домовленості з командою розумних людей щодо правил гри в місті. Маю на увазі, що хлопці не повинні годуватися з міста і ставити своїх найближчих родичів на “солодкі” місця. Наприклад, оснащувати київські лікарні апаратурою за 10 або 12% відкату або продавати землю“, – заявив Пальчевський.

Він підкреслив, що працює зі своєю командою фахівців зараз над розробкою плану залучення інвесторів і створення інфраструктурних об’єктів в столиці.

Коментар: “Що стосується стратегічного плану, то можна приходити на посаду мера без професійної команди. Тому я зараз працюю з командою фахівців в питаннях інфраструктури, економіки і фінансів. Фінансові інструменти повинні бути у Києва, що допоможе залучати інвесторів“, – сказав Андрій Пальчевський.

Політик також зазначив, що наполягатиме на присвоєнні Києву особливого статусу для реалізації великих проектів.

Коментар: “Друге, я б хотів поставити умову керівництву країни про те, що у столиці повинен бути особливий статус. Великі проєкт, які створюються в столиці, наприклад, вокзали, мости, метро повинні забезпечуватися з державного бюджету, оскільки Київ дає роботу сотням тисяч людей з усієї України. І нам необхідно, залучаючи цих людей сюди, дати їм можливість побудувати своє життя. Побудувати для них муніципальне житло, яке здавалося б за доступною ціною, як це було зроблено в Берліні, Відні або інших містах Європи, де люди можуть доступно жити в якісному житлі“, – заявив Пальчевський.

Крім цього громадський діяч вважає за необхідне заборонити будівництво нерухомості за рахунок людей, які інвестуючи у власне житло залишаються ошуканими непорядними забудовниками.

Коментар: “Найголовніше – потрібно заборонити будівництво, при якому збираються гроші з майбутніх мешканців на сотні мільйонів гривень, а потім аркадоподібні істоти зникають з цими грошима. Хочете будувати? Беріть в банках гроші, будуйте і ризикуйте самі, а потім продавайте вже готове житло“, – резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Політик вже представив у Київській та Рівненській областях команду партії, яка буде брати участь у місцевих виборах 25 жовтня цього року. У найближчі місяці Пальчевський планує представити свою команду по всій Україні.

Читайте також: “Потрібна лише особиста розмова”: Пальчевський назвав ціль свого приїзду до Рівного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *