Пальчевський: «Обіцяю киянам інфраструктурні зміни і боротьбу з бідністю»

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» оголосив про свої перші рішення на посаді мера Києва після своєї перемоги на місцевих виборах.

Андрій Пальчевський планує займатися розвитком інфраструктури столиці та соціальним захистом малозабезпечених киян. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», відповідаючи на запитання ведучого про його перші дії після обрання мером столиці.

«Я хочу пообіцяти киянам дві речі – це інфраструктурні зміни: вокзали, лікарні, вулиці, проїзди, а не стрижка трави і фарбування лавочок, а друге – це боротьба з бідністю в масштабах одного міста», – сказав Андрій Пальчевський.

Громадський діяч навів приклад соціального забезпечення малозабезпечених в європейських столицях.

«Є міста, наприклад Відень і Берлін, де люди, у яких не дуже щасливо склалася доля з точки зору їх заробітку, отримують спеціальну допомогу», – повідомив Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *