Хто замінить Супрун на посаді очільника МОЗ?

Засновник мережі приватних клінік “Борис” Михайло Радуцький може очолити Міністерство охорони здоров’я. Про це в інтерв’ю заявив голова штабу політсили Олександр Корнієнко. Більше про це розповідає Інвестор-ЮА.

За словами Корнієнка, у Радуцького “точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здоров’я“.

Окрім цього, серед претендентів на пост міністра освіти і науки — експерт Сергій Бабак. Вони обидва обрані народними депутатами за списками партії “Слуга народу”.

Бабак розробляє законопроекти у сфері освіти і “теоретично” може стати міністром, зазначив Корнієнко.

Стрімко наближається до 25: Нацбанк оновив курс долара перед вихідними

Усі необхідні компетенції у нього є, він розуміє цю сферу, займався управлінням в освіті“, — сказав керівник штабу про Бабака.

Він зазначив, що очільниця МОН Лілія Гриневич і в.о. очільника МОЗ Уляна Супрун навряд чи продовжать роботу в новому уряді. Але, наголосив Корнієнко, “Слуга народу” має намір продовжити їх реформи.

Більшість наших пропозицій щодо загальноосвітньої школи розкривають і вдосконалюють реформу НУШ (Нової української школи). Що стосується охорони здоров’я, то відкрутити назад реформу буде важко, але її треба ретельно проаудирувати, тому що до неї більше питань, ніж до освітньої“, — додав керівник штабу партії.

Читайте також: Від 233 до 11 мільйонів: які партії отримають держфінансування

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *