Пальчевського висунули в мери на зустрічі з виборцями

Звичайна дворова зустріч в Оболонському районі столиці перетворилася в стихійну акцію підтримки політика, під час якої місцеві жителі попросили Андрія Пальчевського взяти участь у виборчій кампанії.

Деталі: Пальчевський обговорював с жителями Оболоні проблеми району і в ході діалогу громадськість висловила бажання делегувати Пальчевському право представляти їхні інтереси на посаді міського голови. 

Вражений Пальчевський пристав на пропозицію.

Коментар: “Я довго вагався, чи йти в мери. Але, здається, прийшов час взяти відповідальність на себе. Зараз я бачу, що нам вдалося зібрати команду професіоналів, які можуть зробити місто успішним і зручним для життя”, – сказав кандидат.

Також Андрій Пальчевський окреслив цілі, які ставить перед собою та своєю командою:

“Мене надихає ваша підтримка. І повірте, я її дуже ціную. Ми йдемо у владу, для того, щоб змінювати місто. Для цього ми відкриватимемо нові станції метро – щороку. Нові дитячі садки – щороку. Нові розв’язки – щороку. Нові лікарні – щороку. І це не фантазії”, – звернувся він до людей.

Нагадаємо, згідно з соціологічними дослідженнями Андрій Пальчевський головний претендент на вихід до другого туру виборів мера Києва.

Читайте також: “Я побудую в Києві нові станції метро і дитячі садочки, як і обіцяв”, – Андрій Пальчевський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *