Після поїздки у Рівне на Порошенка подали до суду (відео)

Після поїздки Петра Порошенка у Рівне, відомий блогер Анатолій Шарій подав на Президента до суду. Причиною позову стала відповідь Порошенка журналісту, пише “Інвестор”.

10 січня у Рівне з візитом прибув Президент України Петро Порошенко. Разом з ним приїхав Святійший і Блаженнійший Філарет, який провів богослужіння у Покровському кафедральному соборі.

Після богослужіння до Порошенка підійшов журналіст та запитав, чому владою переслідуються українські журналісти, зокрема Анатолій Шарій. За словами самого блогера, який перебуває в одній з європейських країн, Президент порадив поставити свічку журналісту:

“Шарій не український журналіст. Він працює на Росію і вам не раджу про це питати. Він так відповів. Якщо раптом ця людина, яка все ще є президентом країни, забула, що таке переслідування, то я йому нагадаю… У мене що, громадянство забрали? Так опублікуйте постанову про те, що мене позбавили громадянства, тоді поборемося. Я не журналіст? Я перебуваю в міжнародній організації, та й з українського союзу журналістів мене ніхто не виключав”

Як виявилося, журналістом який задавав запитання, виявився працівник компанії “Шарій.нет”. За словами блогера, він вже подав позов до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *