“Працюємо по 100 год в тиждень”: лікарка записала відео про роботу під час пандемії

Лікарка з Нью-Йорка розповіла, що відбувається в охопленому коронавірусом місті.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Ми ніколи не готувалися і не очікували, що таке може статися у США — особливо, що Нью-Йорк може стати епіцентром пандемії. Зараз у Нью-Йорку мільйони людей приходять до лікарень: хтось із симптомами; хтось без, просто в паніці. Але ми не маємо тестів, аби перевірити їх усіх“, — розповіла лікарка.

Жінка зізнається, що тепер вона працює понаднормово, близько 100 годин на тиждень.

Коментар: До цієї пандемії мій звичний графік становив три-п’ять змін по 12 годин на тиждень. На цьому тижні я працюю вже більше ста годин. Навіть бувало, що я не ходила додому чотири дні. Їла, спала у лікарні, навіть не приймала душ. Я важко почуваюся, коли йду з лікарні, залишивши останнього пацієнта, якому я можу допомогти“, — розкрила деталі свого графіку анестезіолог. 

Деталі:  Лікарка-анестезіолог із Нью-Йорка Ліжа Тверські записала відео про ситуацію з коронавірусом у її місті, де кількість хворих уже досягає понад 38 тисяч.

https://www.facebook.com/radiosvoboda/videos/211549536788542/?v=211549536788542

Тверські підкреслила, що у місцевих шпиталях бракує апаратів штучної вентиляції легенів, а медичний персонал не має специфічних інструкцій, як проводити лікування пацієнтів із COVID-19.

Також вона зізнається, що у лікарнях відсутня достатня кількість медиків, які спеціалізуються на пацієнтів з легеневими хворобами. Тому тепер навіть дерматологи лікують пацієнтів з коронавірусом.

Також стверджує, що до 26 березня у її шпиталі не було індивідуальних засобів захисту, а сама вона багаторазово контактувала з інфікованими пацієнтами без масок.

Джерело: сайт НВ

Читайте також: “Королева в небезпеці”: коронавірус виявили у слуги Єлизавети II