“Просто шокований”: чоловік показав, як в Україні “перевіряють” людей на коронавірус (відео)

Відео нещодавно з’явилося в соцмережах. Чоловік знаходився в літаку на території Борисполя. Літак щойно прилетів з Італії, й мовляв разом з ним до України потрапили іноземці з високою температурою.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: “Зараз ми усі сидимо в Борисполі. Чекаємо медичну службу для скринінгу. Як же вам так правильно сказати..чесно кажучи це просто ж**а. В нас більша половина іноземців- єгиптяни. Які хворі, які приймали терафлю, і просили стюардес дати їм ще терафлю. Бо ж їм було погано. Вони усі погасили собі температуру”,- розповідає автор відео. 

Деталі: Ось так розпочинає своє відео чоловік, який зазняв перевірку пасажирів літака на виявлення температури. Що імовірно свідчить про наявність небезпечного коронавірусу. 

За словами чоловіка, серед пасажирів літака не лише українці, які повернулися з роботи за кордоном. А й іноземці, яких при наявності позитивних на вірус симптомів попросили покинути чужу країну. Втім, ті поїхали не на власну батьківщину. 

Коментар: “Всі ці люди насправді кашляли, при тому коли тільки сідали у літак. Я захищався як міг, масками й іншими речами. Але я розумію що це все безглуздо. Зараз усіх нас перевірятимуть на температуру. Ну.. навіть я наївся таблеток. Здається нергоферон. Для того аби й собі понизити температуру якщо мені буде погано…..Їх тут чоловік 180. …. .Коли я стояв в аеропорту у Мілані, і чекав літак назад. Стояла компанія людей, жінок, наших українок. Вони стояли та обговорювали, що їх просто вигнали з  Італії, бо температура у жінки, за якою вона доглядала, була +40. І її попросили поїхати. А вони ще стоялася та була незадоволена, що змушена повертатись до України. І як знати, вора вона чи ні”,- розповідає чоловік. 

Після до літака зайшла група медиків. Ті зайшли всередину маючи весь необхідний захист. Автор відео розповів для лікарів про ситуацію, за якою спостерігав від початку дороги. 

Чоловік шокований такою легкою доступністю України для іноземців, котрі ймовірно є носіями небезпечного вірусу. В той час, коли в інших країнах усі карантинні заходи куди суворіші. 

Через деякий час  старання чоловіка таки  змінити бодай щось, не були марними. Людей з літака випускати не поспішають. 

Коментар: “Поки нас заблокували. Бо піднявся скандал і тривога. Справді, я підняв це питання. Тоу нас заблокували в літаку. І який результат? Троє пасажирів 100% хворі на коронавірус!!!! Їх забирають. Це завдяки тривозі котру я підняв та персонал літака. Бо лікарі просто хотіли піти. Мовляв, всі тут здорові”. 

Наприкінці відео, інших пасажирів просто та легко відпустили з літака, розповідає чоловік. Жоден спеціальний транспорт їх не зустрів. А всі вони, вийшли та порозїзджалися громадським транспортом. 

https://www.facebook.com/100000934611349/videos/4538856299488812/

Джерело:  Depo.ua.

Читайте також: Актор Том Хенкс захворів на коронавірус під час зйомок у фільмі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *