Ринок нерухомості: чи є попит на квартири у карантин?

Після оголошення карантину на ринку нерухомості затишшя.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар:Цікавляться покупками ті, у кого гроші “на руках”. У цьому випадку ризики не зросли на ринку вторинної нерухомості. Якщо немає проблем з документами, ціна влаштовує, то йдеш і купуєш. Деякі варіанти пропонують за меншими цінами, ніж місяць тому. Власники готові обговорювати вартість квартири. Первинний ринок безумовно відреагував. Вкладатися у будівництво – це завжди ризик. Зараз він однозначно зріс“, – розповів Едуард Бразас з Асоціації спеціалістів з нерухомості.

За словами керівника професійного клубу забудовників Руслана Земляного, вподобання потенційних покупців не змінилися. Однак більшість тримають паузу та рахують ймовірні втрати після завершення карантину.

Коментар:Як і раніше приглядаються до проектів на максимальній стадії готовності. Там, де ризики мінімальні. Продажі нерухомості є у забудовників з підтвердженою історією виконання своїх зобов’язань“, – пояснює експерт.

Додає, що ціна у гривні не змінилася. Забудовникам, які пропонують ціни у валюті, довелося зафіксувати курс на рівні, наприклад, 25 грн.

Коментар:Тому покупці шукають знижки, спеціальні акції. Намагаються купити дешевше, ніж до початку карантину“, – говорить Земляний.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: Чому в Росії масово б’ють поліцейських?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *