Синоптики розповіли, якою в Україні буде погода на Новий рік

На Новий рік погода в Україні буде доволі теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Крім того, синоптики попереджають про рясні дощі та мокрий сніг.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Про погоду в найбільших містах України на Новий рік повідомив Gismeteo.

Якою буде погода у найбільших містах

  • Київ

У столиці України на Новий рік 31 грудня – 1 січня температура повітря становитиме +1…0 градусів. Небо на весь день затягнеться хмарами, падатиме мокрий сніг.

  • Львів

У Львові на свято буде тепло. Повітря прогріється до +8…+6 градусів. Втім, синоптики прогнозують на весь день невеликий дощ.

  • Одеса

В Одесі також падатиме дощ, однак, сонце іноді проявлятиметься з-за хмар. Стовпчик термометра прогріється до +5…+4 градусів.

  • Дніпро

У Дніпрі на Новий рік буде холодніше +3…0 градусів. Опадів не прогнозують жодних, на небі буде мінлива хмарність.

Про погоду на свято також розповів синоптик Леонід Горбань. За його словами, 27 – 29 грудня, сніжитиме. Щоправда, покрив снігу буде тонкий та довго не лежатиме. Перед Новим роком синоптики попереджають про рясні дощі. Так, 30 грудня, може випасти до 2 – 4 міліметрів опадів.

Директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда також поділився своїми прогнозами на Новий рік. За попередніми оцінками, на свято метеорологи чекають невеликий мінус в нічні години.

На саму новорічну ніч може бути -1…-2 градуси морозу. Вдень температура навіть буде плюсовою.

Коментар: Тому чекати на справжній Новий рік з морозами та снігопадами, на жаль, не доведеться“, – шкодує синоптик.

Перед святом середня денна температура становитиме +2…+4 градусів. Натомість, 1 січня, прогнозують невеликі нічні морози, однак вдень стовпчики термометрів знову піднімуться вище нуля.

Ймовірно, відлига триватиме аж до Різдва, хоча сніг на початку січня теж буде.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Чи будуть дороги “Великого будівництва” платними – Укравтодор