Скільки платитимуть за газ у різних регіонах України — карта

З огляду на зниження НАК “Нафтогаз України” ціни на газ для населення з липня, різниця кінцевої вартості блакитного палива за регіонами становить 9,6%, або 623 грн за 1 тис. куб. м, залежно від тарифу на розподіл газу від конкретного постачальника. Про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

“Нафтогаз” знизив ціни на газ для газзбутів, який вони мають поставити населенню — до 4 905,675 грн за 1 тис. куб. м без ПДВ.

Роздрібні ціни на газ для населення по регіонах також знизилися, але продовжують залишатися різними і залежати, зокрема, від тарифу на розподіл, який встановлює НКРЕКП, і від націнки, яку встановлює кожен газзбут самостійно“, — йдеться в повідомленні консультаційного центру “ГазПравда”.

The Economist пояснили, чому долар повинен коштувати 9,93 грн

Також наголошується, що найбільшу роздрібну ціну за газ доведеться заплатити споживачам, яких обслуговують: “Миколаївгаз” — 7099 грн за 1 тис. куб. м, “Газовик” (Вінницька обл.) — 7094 грн за 1 тис. куб. м, ДП “Монтажник” (Вінницька область) — 7091 грн за 1 тис. куб. м, “Рівнегаз” — 7093 грн за 1 тис. куб. м.

При цьому, найдешевший газ отримають клієнти “Київгазу” — 6476 грн за 1 тис. куб. м, “Харківгазу” — 6476 грн за 1 тис. куб. м, “Кременчукгазу” — 6486 грн за 1 тис. куб. м.

Читайте також: Тепер офіційно: СБУ поіменно назвала винних у знищенні боїнга

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *