Сьогодні вночі Кононенко терміново покинув Україну

Колишній депутат Ігор Кононенко в четвер увечері прибув в аеропорт Бориспіль з метою вилетіти за межі України. У зв’язку з тим, що прізвище Кононенко згадується в контексті багатьох кримінальних проваджень, він був зупинений на кордоні для з’ясування його нинішнього статусу.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Станом на 21:00 Кононенко все ще не давали дозволу на проходження державного кордону. Втім, через деякий час йому дозволили вилетіти в Стамбул. Кононенко сказав в інтерв’ю, що його утримували на прохання НАБУ.

17 жовтня колишній народний депутат від Блоку Петра Порошенко Сергій Лещенко заявив, що в аеропорту “Бориспіль” затримали екс-нардепа від ББП Ігоря Кононенко. Сам Кононенко стверджує, що ця інформація не відповідає дійсності і він в даний час знаходиться в Стамбулі, а після планує відвідати Китай.

Щойно НАБУ затримало Олега (Свинарчука) Гладковського

У своєму телеграм-каналі Лещенко написав, що екс-нардепа затримали в аеропорту “Бориспіль” “у зв’язку з тим, що прізвище Кононенко згадується в контексті багатьох кримінальних проваджень“. Як стало відомо згодом, Кононенка на 40 хвилин затримали в аеропорту за запитом Національного антикорупційного бюро.

У коментарі сам Кононенко спростував інформацію про своє затримання в аеропорту “Бориспіль”, зазначивши, що у НАБУ немає на це підстав.

Я в Стамбулі, далі лечу в Китай, де через два дні починається ITF Junior Masters, де грає вихованка нашої міжнародної тенісної академії. Назад буду повертатися 28-29 жовтня, тому що в Пекіні запланована зустріч з Федерацією тенісу Китаю з приводу співпраці з міжнародною тенісної академією“, – розповів екс-нардеп.

Нагадаємо, що раніше в четвер після безуспішної спроби вилетіти з України був затриманий Олег Гладковський.

Читайте також: В Україні бідних громадян звільнять від податків

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *