Спека та подекуди грозові дощі: синоптики попередили про зміну погоди на сьогодні

Сьогодні, 2 липня, в західних областях України очікується зміна погоди. Згідно з прогнозами, очікуються грози і невеликі дощі. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

На решті території країни переважатиме ясна і безхмарна погода без опадів. На сході, північному сході, а також місцями в центральних областях буде комфортна температура +23°…+25°.

Сьогодні в західних областях очікуються грози у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. У Волинській та Чернівецькій очікуються невеликі дощі. Тепло розподілиться нерівномірно. Так, у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях стовпчики термометрів покажуть +25°…+28°. На решті території все ще буде спека до +30°…+33°.

Читайте також: Німецький інтернет-магазин Bonprix припинив роботу у росії

На півночі України сьогодні також буде розкид температур. Прохолодніше всього буде в Чернігівській і Сумській областях, де стовпчики термометрів покажуть +23°…+25°, а в Київській та Житомирській – до +28°…+30°. Без опадів.

Жителям центру варто готуватися до ясної і безхмарної погоди. Однак сильна спека до +30° буде лише на Вінничині. На решті території очікується до +27°, а в Полтавській області – до +22°.

На сході України сьогодні буде комфортна температура в межах +24°…+25°. Невелика хмарність, без опадів.

На півдні України також очікуються температурні контрасти. У Криму і в Запорізькій області стовпчики термометрів покажуть +24°…+28°, на решті території буде +28°…+30°. Ясно і безхмарно, без опадів.