У школі на Рівненщині відновлять роботу 25-метрового басейну – нардеп

Нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук на запрошення голови Березнівської ОТГ Руслана Пилипчука відвідав опорну Балашівську загальноосвітню школу.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Про це народний обранець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що у цій школі є басейн, який є важливим об’єктом інфраструктури для школярів не лише Балашівки, а й сусідніх сіл. Проте, на утримання цього басейну не вистачає коштів.

Коментар: “До школи на тренування у басейні раніше ходили діти з 3-4 сіл. На жаль, вони вже багато років не можуть користуватися басейном, бо на його утримання  не вистачає грошей. Ціна питання — 1 мільйон гривень щороку для запуску та утримання“, – йдеться у дописі.

Нардеп запевнив у тому, що необхідні кошти будуть знайдені й разом із нардепом від округу №156 Сергієм Литвиненком подав ідею, як розвивати цю школу надалі.

Коментар: Впевнений, що кошти знайдемо. Плануємо виділити їх з субвенцій на соціально-економічний розвиток уже наступного року, і діти зможуть тренуватися у басейні“, – зазначив він.

Окрім цього, нардеп додав, що на базі цієї школи можна буде проводити обласні збори для спортсменів. Для цього в навчального закладу, окрім 25-метрового басейну, є ще гарно розвинена спортивна інфраструктура – футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: Українські підприємці отримають одноразову виплату через карантин – нардеп