Ультиматум Зеленського Ковалю: “Як посада дається, так вона і забирається”

Сьогодні Володимир Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА Віталія Коваля з вказівкою працювати чесно, і одразу ж пригрозив звільненням. Так, вже після перших проступків на посаді, за словами Президента, Коваля буде звільнено. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Представлення нового очільника області відбулося в приміщенні Національного університету “Острозька академія”.

В навчальному закладі для президента провели коротку екскурсію, одразу після якої розпочалася урочиста церемонія призначення нового керівника ОДА. Ним став колишній голова Федерації греко-римської боротьби у Рівненській області Віталій Коваль. 

Хто такий Віталій Коваль?

Частина ЗМІ стверджують, що кандидатуру Коваля лобіював колишній голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук. За іншою версією, за Коваля виступав народний депутат від “Слуги народу”, український борець греко-римського стилю та срібний призер Олімпійських ігор – 2016 року Жан Беленюк, який користується великим авторитетом у президента.

Коваль керує компаніями “Санако” і  Всеукраїнською дорожньою асоціацією “ВВВ Монтаж”. Перша – займається продажем зерна, тютюну і корму. Друга – будує дороги. Зареєстрована вона в Києві, проте виграє тендери лише на території Рівненської області.

“Вже мінус 30%”: у вересні значно знизиться ціна на газ для населення

Під час представлення очільника області, президент публічно звернувся до нього з застереженням і нагадуванням про те, що посада голови ОДА не вічна. І якщо новий очільник з нею не впорається, то це місце може зайняти людина, яка дасть необхідний результат. 

Як посада дається, так вона і забирається. Сьогодні я вам її даю!” — Зеленський публічно сказав Ковалю.

Особливий акцент президент зробив на необхідності залучення інвестицій в регіон та створенні нових робочих місць. Окремими неприємним здивуванням для гаранта було те, що між містами на Рівненщині дуже поганий мобільний зв’язок та слабке покриття інтернетом. Тому, він одразу доручив новому очільнику області якомога швидше зробити кроки в бік виправлення цієї ситуації.

Читайте також: В Рівному Зеленський публічно пожартував над собою

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *