Всесильний Viber: в Україні визначили найпопулярніші додатки для смартфонів

Сучасні технології зробили смартфон незамінною річчю як повсякденного життя так і бізнесу. Однак сучасні маркетингові підходи зробили смартфон важливою ланкою, що поєднує продавця і покупця. В Україні провели спеціальне дослідження де виявили які серед користувачів найпопулярніші додатки для смарфонів на платформі Android, повідомляє “Інвестор”.

Дрослідження спочатку провели для користувачів пристроїв на базі  Android, оскільки користувачів із “яблучними” смартфонами в нас ще незначна частка. Таким чином, відповідно до рейтингу трійку найбільш популярних додатків складають: 

  1. Viber (96,4%),
  2. YouTube (91,7%) та
  3. Chrome (90,7%)

Позитивним зрушенням яке демонструє дослідження стало, те, що дадток від російської соцмережі “Вконтакте” опустився найнижчу 15-ту сходинку  з показником 29,0%.  Однак все ще частка українських користувачів і далі  користуються цим скомпрометованим сервісом попри державну заборону.

Далі вподобання українських користувачів розподілилися наступним чином – 5 – ту позицію займає Facebook (78,5%), 7- ме місце утримує додаток  Приват24 (68,8%), додаток від соціальної мережі Instagram займає 9 -те місце із показником в 60,5%, а десятку найпопулярніших замикає додаток  OLX

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *