Xiaomi випустив електровелосипед, який на одному заряді може проїхати до 40 км (фото)

Xiaomi поповнив серію велосипедів Qicycle новою моделлю c електричним приводом, яку назвали Electric Power-Assisted. За заявою виробника, новинка створена для міста, але також підійде і для умов важкою прохідності.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Велосипед отримав раму з міцного й легкого авіаційного алюмінієвого сплаву 6061. Колеса – 20 дюймів. При швидкості в 20 км/год гальмівний шлях не перевищує 3 метрів.

На передній частині рами знаходиться світлодіод підвищеної яскравості, а ззаду – червоний стоп-сигнал, який автоматично включається при гальмуванні. Положення сідла електровелосипеда можна регулювати по зростанню.

Стало відомо, в якій країні найшвидший у світі інтернет

По центру керма розміщений світлочутливі дисплей, на якому відображається передача, швидкість, заряд акумулятора та різні індикатори. Датчик освітленості дозволяє автоматично регулювати інтенсивність підсвічування, щоб дані було видно навіть при дуже яскравому сонці.

Задіяти електропривод можна на 25, 50, 75 або всі 100%. В останньому випадку педалі можна і зовсім не крутити. Вбудована в раму літієва батарея ємністю 5,2 А · год забезпечить запас ходу в 40 км. Максимальна швидкість в автономному режимі досягає 25 км/год. На повну зарядку піде близько 3 годин.

Читайте також: В Мінекономіки розповіли, за яких умов курс опуститься до 20 гривень за долар

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *