“Засипле снігом та заллє дощами”: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

На цьому тижні в Україні очікується прохолодна весняна погода з періодичними відходами в “мінус”. Починаючи з середи, Україну накриють сніг з дощами, в п’ятницю опади відступлять, але знову продовжаться на вихідних. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: У понеділок, 25 січня, по всій Україні очікується тепла весняна погода. Дощі пройдуть на Харківщині, Житомирщині, Львівщині. В Одесі очікується злива. Температурний максимум буде досягнутий в Криму – тут температура підніметься до +17°.

У вівторок, крім дощів, в Україні очікується сніг: засипле Луцьк, Рівне, Тернопіль і Житомир. У багатьох регіонах пройдуть дощі. Температура почне знижуватися і в західних регіонах вдень впаде до 0°.

У середу дощі зі снігом продовжаться, температура падатиме. У Вінницькій та Чернівецькій областях вдень очікується “мінус”. У Криму як і раніше буде +17°.

У четвер сніг засипле практично всю країну. Дощі очікуються тільки в Криму та Полтаві. 

У п’ятницю морози продовжуватимуть захоплювати нові території України: температура вдень впаде до -3°. Опади відступлять: сніг очікується лише на Чернігівщині та Київщині. На решті території – хмарно з проясненнями. Трохи більше сонця очікується в Одесі.

В останні вихідні цього місяця, 30 і 31 січня, вдень знову потеплішає і повернуться опади. У неділю по всій країні, крім крім південних областей, очікується сніг з дощем.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Стало відомо, скільки українці заплатили за розмитнення авто у 2020 році